VRIJWILLIGERS BEDANKT

 

Kort voor de Kerst was er een bijeenkomst van het bestuur met de vrijwilligers. De vereniging heeft tijdens die samenkomst alle aanwezige actievelingen hartelijk bedankt voor hun inzet in 2006.

Voorzitter Dik Enklaar sprak een kort woord en vertelde dat elke vrijwilliger van groot belang is voor de club en dat daarbij elke vrijwilliger even belangrijk en waardevol is.

De voorzitter liep alle gebieden waarop de vereniging actief is langs en sprak zo over de belangenbehartiging en het opkomen voor sportvisserijbelangen bij gemeente en waterschap en over de werkzaamheden bij de uitgifte van de nieuwe documenten voor 2007. De VISpas. Ook alle commissie evenementen en de activiteiten rondom haven en clubhuis passeerden de revue.

Dik meldde ook nog dat De Snoek 2006 met 1524 leden afsloot en dat voor al die mensen de VISpas of jeugdVISpas 2007 klaarligt.

Onze voorzitter besloot zijn speech met de woorden:

"Voor jullie inzet wil het bestuur jullie hartelijk bedanken en dat laten we vergezeld gaan van een joekel van een krentenbrood. Ik wens u fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gelukkig, gezond en visrijk Nieuwjaar toe, samen met alle mensen die u lief zijn."