ZEEVISENQUÊTE

NATIONALE ZEEVIS ENQUÊTE.

Zeesportvissers opgelet!

In het najaar van 2006 heeft TNS-NIPO uitgevoerd, in opdracht van Sportvisserij Nederland, een grote enquête onder zeesportvissers.

Aan deze oproep kom iedereen mee doen.

Het is voor Sportvisserij Nederland essentieel zoveel mogelijk te weten over dé zeesportvisser: aantallen, aandeel mannen, vrouwen, jeugd, waar ze op vissen, hoe (kant, kleine boot, charterboot), wat er wordt gevangen en wat hun wensen zijn, kortom alles wat nodig is om onze achterban een gezicht te geven. Met die gegevens kunnen we alles wat we voor de zeesportvisser doen en willen doen, goed onderbouwen.

Gegevens zijn nodig om bij politici en beleidsmakers de knop om zetten. Naar een beleid waarin er letterlijk en figuurlijk meer ruimte komt voor de zeesportvisserij, een betere visstand en betere vangsten. Zonder onderbouwing, zonder cijfers kunnen we maar weinig, vandaar de oproep aan iedereen om mee te doen.

Begin 2007 zal het onderzoek zijn afgerond en dan kun je ook op onze site een samenvatting lezen van de belangrijkste resultaten.

Je kunt op het plaatje rechtsboven ook even klikken met je muiscursor!

Ook kun je naar de homepage van Sportvisserij Nederland klik op de button zeevisenquête en de rest wijst zich van zelf. Allemaal meedoen!