ERRATUM

FOUT IN VISVERGUNNING.....EVEN RECHTZETTEN!

In onze gezamenlijke federatieve visvergunning 2006 is helaas een vervelende fout geslopen. De vergunning geeft de houder nu toestemming om slechts met één hengel en aangewezen aassoorten te vissen in plaats van met twee hengels en alle aassoorten. Bovendien staat in de vergunning dat alle gevangen vissen direct moeten worden teruggezet. Het bestuur van de POS, de commissie visvergunningen en de POS medewerkers betreuren de fout zeer. Er wordt natuurlijk van alles gedaan om de fout zo goed mogelijk recht te zetten.

 

De wijziging (het erratum) die u in de vergunning moet stoppen kunt u downloaden vanaf onze website en van de site van de POS. We zetten het ook in ons eerstvolgende clubblad. Het erratum zal bovendien ook nog worden afgedrukt in een regionale editie van Hét Visblad dat in mei verschijnt.

Alle Sportvisserijopzichters en controleurs van onze vereniging zijn inmiddels op de hoogte en zullen er bij controle dus rekening mee houden.

Sportvissers die ondanks alles toch een bekeuring krijgen veroorzaakt door de fout in de vergunning kunnen dan contact opnemen met de POS. De POS zorgt daarna voor een correcte afhandeling van de bekeuring.

 

Download hier de correcte tekst zoals die op de binnenzijde van het omslag hoort te staan.

Klik op onderstaande link, tekst downloaden, printen en bij uw vergunning stoppen.

Erratum (fd / 58 Kb) | Erratum (Word / 37Kb)