50-PLUSSERS KOMEN IN ACTIE

SPORTVISACTIVITEITEN VOOR 50PLUSSERS

Onze vereniging heeft na een oproep in het verenigingsblad met een aantal sportvissers ouder dan 50 jaar besloten extra sportvisserij activiteiten te organiseren. Is het jeugdwerk bij ons altijd bijzonder succesvol geweest, de ouderen van De Snoek willen er nu ook stevig tegenaan.

 

Tijdens een geanimeerde bijeenkomst hebben de 50plussers afgesproken dat ze elke 2e en 3e woensdagmiddag van de maand, met uitzondering van de maand juni, om 13.00 uur bij elkaar komen om gezamenlijk te vissen of gewoon om het over vissen te hebben of er iets over gedemonstreerd en uitgelegd te krijgen.

Heel gewoon.... samen op een plezierige manier de sportvisserij beoefenen is de doelstelling.

 

In de maand juni zijn er aparte bijeenkomsten op de woensdagmiddag omdat ook kan worden meegedaan aan de zomeravondcompetitie die steeds op de woensdagavonden in juni wordt gehouden.

De 50plus bijeenkomsten gaan van start op woensdag 8 maart. We verzamelen om 13.00 uur bij het clubhuis in de Marie Curiestraat 14 in Harderwijk en afhankelijk van de ideeën wordt dan ergens in de omgeving samen gevist of er wordt wat op sportvisserijgebied in het clubhuis georganiseerd.

De eerste bijeenkomst wordt gebruikt om het sportvis materiaal in orde te maken en op 15 maart gaan we dan samen vissen.

Daarbij zal de eerste maanden in koppels worden gevist waarbij de wat meer ervaren vissers aan vismaten met wat minder ervaring worden gekoppeld.
Iedere 50plusser die mee wil doen is van harte welkom om kennis te komen maken. Als men in bezit is van het lidmaatschap van De Snoek en de juiste visvergunningen kan ook direct worden meegedaan.